Pracovní pozice

Na této stránce najdete aktuálně nabízené pozice v naší Restauraci Na Parkánech 

Jestliže máte zájem o některou z nabízených pozic, napište prosím na email xmasaj@email.cz nebo volejte na telefonní číslo +420 733 652 210

Číšník / Servírka 

    Vzhledem k naší pracovní době ( od 16 hod.) je tato pozice vhodná také pro studenty. 

Hledáme schopného, slušného a hlavně spolehlivého člověka, který se nebojí mluvit s cizími lidmi. Praxe nás potěší ale pokud ji nemáš, vše Tě naučíme. Máme rádi mladé, cílevědomé lidi, kteří ví kam v životě míří ale rádi by si rozšířili na pár měsíců svůj rozhled.  V případě zájmu a po zásluze Vás pošleme na stáž do jedné z nejoblíbeněj­ších brněnských restaurací či baru. 

Nabízíme volby směn, stravu zdarma, min. mzda 100,– / hod. čistého. + spropitné. DPČ, DPP.  Výplatu ihned po směně, poté co splníš 2 směnnou kauci. ( První peníze dostaneš po prvních dvou směnách, poté už po každé. Při normálním průběhu ukončení Tvého působení Ti peníze vyplatíme) 

Řidič / Řidička 

Hledáme posilu na rozvoz, která bude brázdit ulice dle předpisů, bude mít platný řidičský průkaz, čistý trestní rejstřík a logické myšlení.  Pracovní doba je o domluvě.  

K práci dostaneš mobilní telefon, držák do auta, Handsfree, aplikaci pro rozvoz jídla.  DPP, DPČ. Výplatu ihned po směně, poté co splníš 2 směnnou kauci. ( První peníze dostaneš po prvních dvou směnách, poté už po každé. Při normálním průběhu ukončení Tvého působení Ti peníze vyplatíme)

V případě firemního auta nabízíme  100,– / Hod + spropitné 

V případě vlastního auta 90,– / Hod + spropitné + 7 Kč/ Km  ( Aplikace automaticky počítá ujeté KM) 

Provozní restaurace a penzionu Na Parkánech

Troufl/a by sis na tuto pozici ? Výhledově hledáme zodpovědného, spolehlivého, tvořivého a samostatně pracujícího člověka. 

Rádi bychom se věnovali více ostatním aktivitám, které máme.  Proto hledáme někoho schopného, kdo se nám bude o restauraci starat jako o vlastní a bude za to náležitě odměněn, protože nyní to občas nestíháme. 

Tvojí náplní bude:

  • Každodenní dohled nad chodem restaurace a penzionu
  • Dohled nad všemi zaměstnanci
  • Hledání nových pracovníků
  • Tvorba akcí 
  • Inventury, nákupy